Cheering Competition @ Standard Charted KL Marathon 2010

U'all suka melompat, berjoget sambil bersorak memberi sokongan tak berbelah bagi? Adakah u'all memiliki ciri-ciri untuk digelar the best Cheering Group? U'all punya karisma untuk memberi semangat kat peserta larian pada hari tu?

Haaa... kat sini we'all nak hebahkan kat u'all tentang 1 pertandingan istimewa yang menawarkan hadiah sebanyak RM10,000!

Pada 27hb. Jun 2010, sempena ngan Standard Charted KL Marathon 2010 dey'all akan anjurkan Cheering Competition!

Pertandingan ni terbahagi kepada 2 kategori; Universiti (pelajar universiti) & Terbuka (organisasi bebas/ korporat/ kumpulan bebas). Ianya akan berlansung pada tarikh sama ngan Standard Charted KL Marathon 2010.

Para peserta Cheering Competition dikehendaki memberikan sokongan kepada peserta larian selama 2 jam - dari 7am ke 9am.

Cheering Competition @ Standard Charted KL Marathon 2010


Cepat! Jangan lepaskan peluang untuk beraksi sambil merembat hadiah lumayan! Layari http://www.kl-marathon.com/ untuk mendaftar sekarang!

Lagenda Budak Setan in this June!


Don't forget to grab your special screening ticket for Lagenda Budak Setan for your June !


Attention !!!!

Can start send in your sms to grab this special screening ticket x 2 !


Below is the screening details:-

Date: 02 June (Wed)

Time: 9 pm

Venue: GSC Mid Valley

Ticket Redemption Time: 8 - 8.45 pm (*with sms reply & token)


For more info, get a copy of Gempak 253 & Utopia 179 !


See you there !

Pesta Buku Arau Perlis

Kunjungi GEMPAK STARZ™ @ PESTA BUKU ARAU, PERLIS mulai sekarang yang dikendalikan oleh wakil kami, SETIAWAHYU ENTERPRISE.

Tempat:Dewan Sivik Arau, Perlis
Tarikh : 21 Mei - 31 Mei 2010
.

Ada lebih daripada 150 tajuk dijual di sana. Termasuklah novel grafik terbaru keluaran GEMPAK STARZ™ cam Si Penjual Aiskrim oleh Zint dan Hijau DiRaja oleh Sugiyama Miwako.

Jangan lupa dapatkan juga paper bag design terbaru daripada Keith, Kaoru dan Zint. Free gift pun ada gak utk setiap pembelian sementara stok masih ada.

Jadi tunggu apa lagi…

Jom ramai-ramai ke Dewan Sivik Arau, Perlis!!!

Sesi Autograph GEMPAK STARZ @ MPH, The Spring, Kuching

hey, kawan-kawan di Kuching, jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkan autograf Kaoru & Keith !


Jangan ketinggalan untuk mengikuti Bengkel Mini Comic Classroom ! Itulah masa untuk timba ilmu & tip penghasilan komik. Mana tahu anda juga boleh jadi pelukis komik nanti~

10 pengunjung pertama yang beratur untuk sesi autograf, andalah yang bertuah ! Hadiah misteri sedang menunggu anda. Jangan lupa tarikh & masa yang ditetapkan ya !

Jom, marilah kita membanjiri MPH bookstore !

Jumpa di sana !


PERTANDINGAN 'ICC COMIC AWARD' YANG KE-2

'11TH KOREA INTERNATIONAL COMIC ARTIST CONFERENCE'/11TH ICC akan diadakan kat Korea tak lama lagi! Turut dianjurkan adalah pertandingan 'ICC Comic Award' buat kali ke-2.

Tema 'ICC Comic Award' pada tahun ni adalah 'The Rapprochement of Cultures'. Semua kartunis & penggiat serta pencinta komik dipanggil untuk bersama-sama menyertai & menjayakannya.

Bukan hanya artis² daripada seluruh dunia boleh menyertainya malahan saper² yang berminat terhadap komik boleh mengambil peluang ni. Meh sama² menunjukkan kehebatan di pentas persada antarabangsa!

Tarikh tutup pendaftaran: 2hb. Julai 2010
Cepat bertindak!

Untuk maklumat lanjut sila layari http://www.intercomicon.org


Sesi Autograf GEMPAK STARZ @ Putrajaya Sempena Karnival Belia 2010.KARNIVAL BELIA NEGARA 2010

Bersempena Sambutan Hari Belia Negara 2010, Kementerian Belia Dan Sukan Malaysia akan menganjurkan Karnival Belia pada 14-16 Mei 2010 di Jambatan Putra, Presint 1, Putrajaya.

GEMPAK STARZ
turut menyertai karnival ini. Temui kami di cluster Kreativiti Dan Inovasi 1Malaysia. Kami akan mengadakan pameran dan jualan pada 3 hari tersebut.

Turut diadakan sesi autograph di booth kami. KIPAS-SUSAH-MATI yang tinggal di sekitar Putrajaya dan berdekatan dengannya jangan lepaskan peluang u’all untuk berjumpa dengan kartunis GEMPAK STARZ. Ada hadiah misteri untuk 25 pengunjung pertama yang beratur semasa sesi autograf di booth GEMPAK STARZ. Lihat poster di bawah untuk Jadual sesi autograf.Di samping itu, kartunis GEMPAK STARZ turut serta bersama 500 peserta lain untuk menjayakan "Program Melukis 1 Malaysia Terpanjang sempena Hari & Minggu Belia Negara 2010" yang dianjurkan oleh Kementerian Belia & Sukan serta Majlis Belia Malaysia pada 15 Mei 2010. Marilah kita bersama-sama menyaksikan luahan konsep 1Malaysia melalui lukisan di atas kain putih sepanjang 1 kilometer.
Recycle Bag dan Paper Bag turut dijual gak di booth GEMPAK STARZ.


Datang la beramai-ramai untuk memeriahkan lagi suasana di sana di samping itu dapat mengeratkan silaturrahim sesama kita.

JUMPA DI SANA!!!

MPH Alamanda, Putrajaya Kini Ada Kesemua Tajuk Novel Grafik GEMPAK STARZ sama ada tajuk terbaru @ lama!!!

Jadi, kepada KIPAS-SUSAH-MATI yang berada berdekatan kawasan sekitar Putrajaya dan yang menghadapi masalah mencari novel grafik GEMPAK STARZ, bolehlah dapatkannya di MPH Alamanda Putrajaya.

U’all juga boleh telefon MPH Alamanda untuk bertanya tajuk yang u’all kehendaki dan buat tempahan sebelum u’all datang kat MPH Alamanda Putrajaya di talian 03-8889 2601.

Aha… u’all juga boleh dapatkan cenderahati dari GEMPAK STARZ jika u’all membeli sekurang-kurangnya 2 novel grafik GEMPAK STARZ. Jadi apa tunggu lagi datangla ke MPH Alamanda Putrajaya dengan segera!

Kegunaan Kupon Tukar Barang GEMPAK STARZ yang terdapat di belakang Novel Grafik.

Kepada Kipas-Susah-Mati yang asyik bertanya apa gunanya kupon kat kulit belakang novel grafik kami.....

Hah ni la kegunaannya!!! untuk tukar dengan barangan kami. Jadi apa tunggu lagi gunting la kupon2 tu dan lekatkan pada borang tukar barang GEMPAK STARZ yang terdapat dalam majalah Gempak mulai (isu 251) 1 Mei, Utopia (isu 177) 1 Mei dan Comic King (isu 120) serta daripada website kami http://www.gempakstarz.com/. Lepas tu pos la kepada kami. Jangan lupa baca syarat-syarat yang terdapat dalam majalah kami. Klu nak tau lebih lanjut sila hubungi Melissa @ Kak Ena di talian 03-90561637 ext 111 @ 115.

Antara barangannya ialah topi Froggy, Bandana, Buku Nota dan macam2 lagi.

Borang Penukaran Barangan boleh difotostat & hanya sah 1hb. Mei 2010 - 31hb.Disember 2010.

Hantarkan borang dan kupon dan dapatkan barangan pilihan anda sekarang.

Apa tunggu lagi hantar la dengan segera!!